Sales

RAP IT is al meer dan tien jaar de specialist in digitale projectie oplossingen

Digitale borden

RAP IT is gespecialiseerd in de verkoop van verschillende interactieve presentatiemiddelen. Voorbeelden zijn touchscreens, whiteboards met ultra short projectoren. Ons maatwerk, Chameleon writing walls, met touch projector zorgen ervoor dat alles precies past zoals u dat wilt – tevredenheid gegarandeerd!

Touchscreens

Steeds meer bedrijven en scholen gebruiken LCD-touchscreens en LCD/LED-monitoren om beeld te delen. Er zijn veel modellen en formaten beschikbaar van verschillende merken zoals i3 touchscreens, CTouch, CleverTouch, uiteraard kunnen we alle niet genoemde merken ook leveren

Beamers

Beamers (ook projectoren genoemd) zijn niet meer weg te denken om presentaties of films groots weer te geven, of als hulpmiddel om lessen te verzorgen in een klaslokaal.

In de loop der tijd zijn de kwaliteit, vorm en techniek van beamers flink veranderd. Er is ook een enorme verscheidenheid aan modellen en merken verkrijgbaar. Naast reguliere beamers, verkopen wij Led, Laser en de ultra short throw beamer. Deze soorten projecteren veelal van korte afstand op het projectiescherm, de muur of een whiteboard. De kans is dan veel kleiner dat iemand in het beeld staat. En dankzij de korte afstand ontstaan meerdere projectiemogelijkheden, bijvoorbeeld vanaf het plafond, op een tafel of vanaf de grond.

Alle soorten hebben echter één ding gemeen: als de installatie en afstemming niet goed is, gaat het direct ten koste van de beeldkwaliteit.

Projectieschermen

Een projectiescherm wordt meestal gebruikt in een ruimte met meerdere aanwezigen zoals een vergaderzaal, conferentieruimte of klaslokaal. Met behulp van een beamer en bijvoorbeeld een laptop kan dan op een groot scherm beeld worden vertoond.

Projectieschermen bestaan in verschillende soorten en maten, van kleiner tot levensgroot, bijvoorbeeld voor vergaderzalen.

Wat is inbegrepen en wat niet?

RAP IT levert een digitale opstelling altijd inclusief standaardbevestigingsmaterialen, een kabelgoot (tot vier meter), een HDMI-kabel (tot vijf meter), een audiokabel (tot vijf meter) en een USB-kabel (tot vijf meter).

Tenzij anders aangegeven zijn schilderwerkzaamheden niet inbegrepen bij de montage. Ook niet inbegrepen is het aanleggen van de benodigde aansluitpunten met randaarde in de nabijheid van waar de beamer en/of het digitale bord wordt gemonteerd. We kunnen deze werkzaamheden wel op aanvraag uitvoeren, zodat we u desgewenst en waar nodig alle zorg uit handen nemen.

Bekijk onze afgeronde projecten

Ichthus Lyceum

Ichthus Lyceum

Bij het Ichthus lyceum heeft RAP IT in samenwerking met Epson en Smit Visual de klas van de toekomst gerealiseerd.

Lees verder
Smit Visual Spaarnesant

Smit Visual Spaarnesant

Lees verder
Coornhert Lyceum

Coornhert Lyceum

In samenwerking met KernBouw, Harmeling Interieurconcepten en RAP IT een renovatieproject gerealiseerd.

Lees verder

Meer weten?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen