Oplossingen

Wij kunnen alle zorg uit handen nemen, van aanschaf tot montage en het onderhoud.

Montage

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in het installeren van digitale borden in combinatie met diverse soorten beamers. Of u nu kiest voor een vaste opstelling, een in hoogte verstelbare opstelling, of een vijfvlaksopstelling – RAP IT kent het en heeft het al vaak geïnstalleerd.

RAP IT is gespecialiseerd in het monteren van verschillende interactieve presentatiemiddelen. Voorbeelden zijn Chameleon writing walls, met touch projector, touchscreens, whiteboards met ultra short projectoren.

Ook monteren we moeiteloos LCD-touchscreens, LCD/LED monitoren, projectieschermen, beamers, whiteboards, audioinstallaties en video conference systemen.

Natuurlijk demonteren we desgewenst ook bestaande opstellingen en zorgen we ervoor dat deze worden afgevoerd bij een erkend afvalverwerkingsbedrijf.

Meer dan montage

Onder het monteren van deze audiovisuele producten verstaan wij meer dan alleen het installeren van de materialen.

Onze monteurs zijn namelijk ook gespecialiseerd in het bewerken en afwerken van diverse wanden. We kunnen de wand waar nodig versterken en de bekabeling netjes wegwerken.

Ook leggen we het netwerk aan of installeren we de benodigde software, zodat u er direct mee aan de slag kunt.

Onze monteurs hebben een vriendelijke, servicegerichte instelling. We denken met u mee en geven een passend maatwerkadvies voor elke interactieve opstelling – gegarandeerd!

Installatiechecklist
Voordat onze monteurs een digitaal bord installeren, is het handig om over de volgende vragen na te denken. Als u er niet uitkomt, denken we graag met u mee!

  • Waar wordt het digitale bord geplaatst?
  • Van welk materiaal is de muur waar het digitale bord wordt opgehangen?
  • Waar wordt de computer geplaatst?
  • Is er een netwerkaansluiting in de buurt van de computer?
  • Is er een ongeschakeld stroompunt aanwezig?
  • Inplannen levering en montage

Wat is inbegrepen en wat niet?

RAP IT levert een digitaal bord altijd inclusief standaardbevestigingsmaterialen, een kabelgoot (tot vier meter), een HDMI-kabel (tot vijf meter), een audiokabel (tot vijf meter), en een USB-kabel (tot vijf meter).

Tenzij anders aangegeven zijn schilderswerkzaamheden niet inbegrepen bij de montage. Ook niet inbegrepen is het aanleggen van de benodigde aansluitpunten met randaarde in de nabijheid van waar de beamer en/of het digitale bord wordt gemonteerd. We kunnen deze werkzaamheden wel op aanvraag uitvoeren, zodat we u desgewenst en waar nodig alle zorg uit handen nemen.

RAP IT ook voor demontage en afvoer krijtborden
Vervangt het nieuwe digitale bord een bestaande opstelling? Voor onze monteurs is het geen enkel probleem om de bestaande opstelling te demonteren en te verplaatsen of af te voeren.

Bekijk onze afgeronde projecten

Ichthus Lyceum

Ichthus Lyceum

Bij het Ichthus lyceum heeft RAP IT in samenwerking met Epson en Smit Visual de klas van de toekomst gerealiseerd.

Lees verder
European Commission Joint Research Centre

European Commission Joint Research Centre

Bij de European Commission heeft RAP IT meerdere trainingsruimtes ingericht met Chameleon Writing Wall in combinatie met de Epson EB-1470Ui en Bose speaker sets.

Lees verder
Smit Visual Spaarnesant

Smit Visual Spaarnesant

Lees verder

Meer weten?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen