Referenties

InfoWorks

Al geruime tijd maakt InfoWorks BV gebruik van de diensten van RAPIT montage. Montage van digitale borden, LCD-touchscreens en het reinigen van beamers zijn voorbeelden van werkzaamheden die de monteurs van RAPIT montage naar alle tevredenheid van InfoWorks BV hebben uitgevoerd. Het klantenbestand van InfoWorks BV bevindt zich zowel in de educatieve en zakelijke markt.

Station to Station

Het monteren van digitale schoolborden en LCD-touchscreens voor voornamelijk de educatieve markt. Overige werkzaamheden zijn o.a. het demonteren en afvoeren van krijtborden. Station to Station maakt al enkele jaren gebruik van de diensten van RAPIT montage.

Timco Automatisering

Timco Automatisering werkt al een lange tijd samen met RAPIT montage. RAPIT montage doet o.a. de montage van digitale borden van de Europese Aanbesteding die Timco Automatisering heeft gewonnen ten behoeve van Openbaar Primair Onderwijs Haarlem. Het gaat hier om de montage van 200 digitale borden. OPO Haarlem heeft tevens een onderhoudscontract met RAPIT montage, waardoor beamers worden gereinigd en storingen worden verholpen.

Ricoh

Montage van diverse opstellingen van digitale borden, voornamelijk in de educatieve sector.

Tripple Vision

Demontage en afvoeren van diverse krijtborden ten behoeve van educatieve instellingen.

Klik hier voor een prijsopgave of overige informatie.